Red bull och härliga lads!

Okej det blev inget inlägg om pensionärer, jag tar det snart! jag lovar, hoppas ni inte blir besvikna!

Härligt dag idag, men som man brukar säga man lär sig någonting nytt varje dag. Och idag lärde jag mig att red bull är inge bra för mig. Blir fullkomligt hyper efter bara några klunkar. Ja ni ser ju bilderna, och sen har Juwan(kurd.. höhöhöhö... love uu) massa massa fler! ska be henne skicka. Sak nummer två är att våra tvåor inte är så normala. Men vi gillar dom iaf! Har inte garvat så mycket på väldigt länge! Går inte att beskriva! Vi sitter och tar kort med webben när vi var som mest hyper. Helt plötsligt när vi kollar upp står det 5-6 killar från 2an och glor gravallvarligt på oss. Vi ligger nästan på golvet och skrattar! Senare när dom slutat dyker det upp två killar på varje sida av grupprummets glasdörr och bara glor in! GARV. Sen kör typ värsta långa killen "gå ner i källaren" precis utanför! 
Nästa gång äre vi som ger igen!!
 

usch gratis reklam...


Gissa kroppen!
Rätt svar:
höhö..


Lill'lördag

Varför har travhästar så sjukt långa namn? T.ex. new born star.. ellér kanske new porn star? Ne det var nog lite för grovt för en vinnarhäst. Kanske funkar för "nummer 2". Usch, stackars hästar, räcker det inte att döpa dem till Pelle, hero eller tindra. Ett plus i kanten är att det tar snabbare tid att säga pelle istället för White line disease! Inte så troligt att de uppfattar det..
Dagen började med att jag sket i att äta frukost, skrika på syster och sätta mig i en buss/skåpbil eftersom jag fortfarande inte litar på att bussen tar mig i tid till skolan. Gick riktigt bra att jobba idag, kan bero på att mitt lilla söta importgäng gick och satte sig någon annan stans! Senare drog vi iväg till Greken och fortsatte med pluggandet. Mös med te och massa skratt. Drog hem smög åt mig en påse godis ifrån skåpet och la mig i ett bad. Sist men inte minst försökte jag hjälpa en skrikande gymnast med att förstå 4 av 10. Fullkomligt omöjligt hon svarade gång på gång 6? men vadå??? 7 DÅ??? Det är ju inte mig hon har fått dumheten av iallafall!

Nästa inlägg.. pensionärer, vad är kruxet liksom?

Done!

Förensten, jag hittade mina kurder! dom hade gått och gömt sig under en sten.. Man börjar undra, bor dom där?

Hypnotize U

Ligger och halvmyser med mig själv! Vädrets fel, mörkt kallt och snö! Det är klart man sätter sig med en kopp te, bäddar ner sig i sängen och börjar vänta på att drömprinsen rider in på sin vita springare! Hästen är antagligen vit pågrund av all snö..

Det finns några saker jag har att prata om idag!
Fittiga, respektlösa och hänsynslösa (halv) släktingar! Fick höra förut idag om någonting som hände i fredags. Från början. Mina fittiga släktigar rensa ut skräp för flera år sen, saker de inte ville ha, och som de inte orka med så de gav bort allt. De gav en stor nalle vid namn Per till min gamle farmor. Åhh gud vad hon älskade den nallen, det var hennes "sambo". Men för några månader sedan dog hon, precis efter min minsta syster evelina fyllde år. På hennes födelsedag kom min gamle farmor hem till oss och gav nallen Per till min syster. Alla vart överväldigade, det var så enormt fint! .. Sen dog hon. Nallen är kvar ifrån min gamle farmor som ett stort fint minne till min syster och hon älskade den nallen! Hon pyssla om den innan hon skulle sova, och den symboliserade min gamle farmor. Tills i fredags då min syster var hos min farmor för att äta mat där. Fittsläktingarna var också där och "erbjöd" sig att skjutsa hem evelina så henrik(låtsaspappa) slapp åka och hämta. Fittsläktingarna säger åt evelina(som bara är 10 år) att dom kör hem henne och sen tar dom tillbaka nallen eftersom den är deras.. det var dom dom "köpte" den. evelina vet inte vad hon ska göra, va skulle hon säga? Så fittsläkten går in i vårt hus upp på evelinas rum tar nallen och åker. kan ni förstå hur sjukt ledsen hon blev? dom tog det enda minnet av min gamle farmor. Evelina pratade inte mer den kvällen och hon mår fortfarande dåligt över det.
När jag hörde det här blev jag så arg att jag nästan kokade över, jag vill bara skrika på dom! HUR FAN KAN NI VARA SÅ FUCKING RESPEKTLÖSA MOT ETT BARN!

Den andra saken var busstrafiken i örebro? kan den vara värre än vad den är just nu? usch, dom ställer in ALL trafik fram till de plogat, sandat och saltat. Förstår inte dom vilken kaos det kommer bli för oss? Arbetande och studerande! Alla kommer ha problem att ta sig dit de måste, vill och ska! ett stort buuuu för länstrafiken! Vi ska göra kaos med den!


Bra början på veckan?

Usch vilken dag. Ingenting har gått rätt. Tjafs hit tjafs dit. Stava jag rätt nu? Det skiter jag faktist i, tror inte direkt att min svenska lärare läser bloggen! Just nu sitter jag och skriver en novell. Fast hmm.. den är inte min! Glöm inte tacka mig!
I högtalarna:
Seven Nation Army - The white stripes
I huvudet:
Skit
I hjärtat:
Massa kärlek
Men vad följer man ?
i denna situation orkar jag inte följa varken hjärta eller huvud. Så det får väl bli musiken!
Usch


underbar plats, vill tillbaka

Halvklar!

Äntligen är man halvvägs, och nu funkar det iallafall att blogga+det ser någolunda trevligt ut att läsa skiten också! Om ni varit inne på min förra blogg (som fortfarande finns kvar, men som jag inte orkar med) så vet ni på ett ungefär vad jag brukar skriva om. Samma saker kommer dyka upp här. Fucking utseende, min vardag, skumma inlägg om ja i stort sätt vad som helst och massa tips! Härligt va? Nej nu ska jag bänka mig framför Toy Story men 2 kg godis, två påsar chips och en svennebanan.

Btw, efterlyser två kurder. 3 äpplen höga, håriga, gillar curry och andra starka kryddor, messar de har de comviq, rider på åsnor och är säkert inom lidl området. Har ni sett dem? Kontakta mig isåfall så kan vi kompromissa om hittelön. Tack på förhand!(och för er tråkiga idioter där ute, jag är inte seriös)

RSS 2.0