Springcolour

Härliga färger va? Jo så nu sitter jag och funderar på vilken av dem jag ska välja.
Har mer än nagellack i tankarna just nu också. Behöver skicka iväg ett sms till en vän, men vet inte om jag ska göra det nu eller sen. Vet, låter ass lame. Men ni förstår inte mitt dilemma. Jag gör det..
Jag har fortfarande inte fått min lön? Öhh.. kanske borde dra dit och kolla med dem! Gör det imorgon..

Någonting mer jag måste göra imorgon är att göra om mitt CV, och sedan gå iväg för att kolla helg/extra/sommar jobb. Mycket att tänka på! Men man behöver ju lite extracash. Sparar till att tågluffa och bo 3 månader i grekland.Visst låter det härligt ?

Ohh sweetheart

Söta bilder ifrån i helgen! Har inte laddat upp från kameran än så därför de är lite sena! Härlig helg!

someone like u

Forever 21 Floral Dress, Thrifted Gold Leaf Purse, Thrifted Green Flower Heels

Charm school

VS.

Vad tycker ni?

Många som undrar

Jag gjorde ett riktigt klipp när jag köpte min kamera. Det är en SONY a230. Såklart finns det bättre ute nu. Som tex. a260 och a330!  Men kameran tar gudomliga bilder. Speciellt utomhus. Det blir en sån kontrast.
Aja, till själva storyn. Kameran kan man köpa på internet nu för som minst 4799 riksdaler. MEN jag var på media markt när det öppna här i örebro! De hade såklart massor med erbjudanden. och jag hade turen att kameran hade ett så bra pris just den dagen! jag fick den för 2000 riksdaler. Underbart. Den är mitt barn.

All the right moves

Usch vilka sena dagar det blir. Nu sitter man bara o väntar. Igår kväll var riktigt mysig. Satt och bara babbla hela kvällen, åt massa godis och satt och dregla över Jaden Smith. Jo.. ni läste rätt. En 12 åring. Ja
Men jag svär på att han är glödhet. Haha.. pervon
Hon är så söt alltså. Vi har en NVS bil utanför, (Nordiskvattensana (sanitet)) och hon bara vadå?? står det för naturvetenskap? haha ett gott skratt!
Men hon skulle dra tidigt. Så vi ja somnade om o sov till halv 1 typ. Sköönt som bara den. Duschade av mig och har gjort mig iordning. Inte särskillt intressant! Men har ändå suttit på helspänt.. Vrf? hmm.. kanske blir lite gossipstime imorgon.. vem vet.
Det bliir det iallafall med Greken, Sara och juwan! Gud så underbart att min lilla kurd kommit hem. Hon har varit i transylvanien och jagat vampyrer. typ..
Vi ska sätta oss ner o prata igenom ca 5 veckor. Kan lova att vi kommer prata så att öronen blöder.
tjejen ser smått galen ut..

Oh hell, winter go and die!

Club Couture Floral Dress From Http://Clubcouture.Cc/

With or without?

schhh.. hemligt..

Godmorgon, Goddag, Godeftermidda, Godkväll

Låååångt fyylligt håår! haha ne, men lyckades för bra med håret idag känner jag! haha..
Dagen har varit otroligt händelselös än sålänge. Vaknade sent. Käka helgfrukost.. alltså godis. Inte bra ja vet!!
Sen hoppade jag i badet, låg o njöt någon timma sedan upp fixa sig. Försökte sminka mig som sara sminka oss.. men det blev totalt misslyckat! Menmen.. sånt är livet ibland!
Nu sitter jag o väntar på att malin ska komma. creds till henne som vågar sova i min säng! haha
ja bits..
nee men vi ska bara ha myskväll med maaaasssaaa maaaasssa godis, film och tjejprat. Asssbra! för hon o jag har mmyycket att prata om....

En bild säger mer än tusen ord


U make me wanna say

Vi blev stylade igår innan frimis av en av mina bästa vänner! Hon heter sara och henne kan ni hitta här. Hon går stylist på plusgymnasiet här i örebro! Hon är riktigt duktig på att sminka!
Så som sagt så fick hon styla oss innan. Vi försökte tvinga med henne, men hon ville inte..
Vi störde henne med massa prat och annat kul!
Men här är lite bilder på oss!
Kolla och njut!
När hon fixat oss drog vi partypinglor till Max för att äta. Vi höll på att svälta, typ.
Väl där borta hade vi grymt kul! Träffade massa härligt folk, och umgicks med allt och alla. Dansa så mycket att jag har träningsvärk i benen idag. Men helt klart värt det. Såklart finns det massa äckel som försöker trycka sig mot en. hmm.. tur att man har stake nog att gå därifrån! Slutet på kvällen/natten var riktigt trevligt..
Bara för att jag ser skitnödig ut på alla bilder,

Aw, soooo cute! Lookbook!

H&M Blue And White Checked Shirt, Urban Outfitters Black Skinny Suspenders, Levis Skinny, Converse All Stars
D.I.Y Bleached Dungarees From Charity Shop :3, Cute Badges :3, 29p Headband, £3 And Under Store Pink Blouse From Manchester
man vill äta dom

Now u see it

Ironisk titel ( ? ) till inlägget, eftersom det är meningen att ni inte ska se så mkt! Hm.. då undrar ni.. VARFÖR I HELVETE lägger hon då upp den? Jo, antagligen för att jag vill. Och för att det är bevis på att jag har paparazzies som vänner..
Aja, detta är en bild ifrån frimis igår. Väldigt lyckad kväll må jag säga.

Harder Better Faster Stronger

Mina försök till att skriva ut två bilder. Som ni ser faila jag totalt. La fotopappret åt fel håll. Skrev ut i fel storlek, flera gånger.. råkade skriva ut samma bild två gånger när den vart bra. Great

Omvända roller

Smakprov

Försöker äpplet säga mig någonting?

Nej, nu packar jag lite, ska snart ta bussen! Kameran kommmer såklart vara med, så höres vi inatt mina vänner!

Back in Örebridge!

Ingen uppdateriing! men nu är jag hemma och har massa smaskiga bilder att dela med mig av. Men de kommer lite senare eftersom nu måste jag springa in i duschen! Ikväll ska det röjas på frimis! Club haze och grejer. Så det blir att tagga lite innan sen skaka av sig arslet.
AJA, ni får bilder when im back!

Voff

söta tjejer!
hehe, lite chill kläder på, chips och en bra film! tänkte ta och kolla på Saw 7, eller äre 6? Den nya iallafall, för jag har inte sett den. hoppas på att den är bra.
Logiska filmer är så grymt bra.. Eller äre äns någon logik i saw filmerna?
Hmmm vem vet!

Cause he made you perfect, babe.

Leather Biker Jacket From Rag O Rama, H&M White Tank Top, Levi's Black 510 Skinny Jeans, Dr. Marten Boots
Måste sluta kolla lookbook. MEN KOLLA KILLEN. grym stil!

Godmorgon sjusovare!

Nu sitter jag och dricker varm choklad. Snart ska man ut för att handla lite och sen blire fram med kameran! så alla i nora kan passa sig, för här kommer jag!!

Baby, jag tror jag är kääääär, ja kommer ja kommer...

Leica D Lux 4, Mustard Cardigan, Heart Necklace From Asos, Pearl Ring From Asos
Varför ska knän vara så fula? usch...

Bye Örebridge!

Nu är jag påväg till lilla nora. Ska hälsa på min eivor. Så jag sover över en natt. Kameran kommer defenetivt att flyga med eftersom det kommer bli mycke fotande. Tur de eftersom jag har varit urusel på att fota ni i vinter. Tror inte jag har en enda utomhusbild. Tror jag ska hänga mig, blir deppig.
PROBLEMET är att jag inte tänker ha med mig någon dator. Så kommunication med omvärlden kommer ske via mobilen. hmm om jag har täckning det vill säga.. Kommer säkert hända någonting för det. Zombiesarna i Död snö kommer gärna gnaga lite på mig.
Ha det bäst sålänge eftersom det kommer vara riktig dålig uppdatering här på bloggen. ONEJ alla mina 13435478976855764535 läsare blir så besvikna..

Fucking normal

Lilla jag idag. Älskar min blus. Sitter som en smäck! Egenkär, nejtack!

Mästerkocken!

BILDBOMB
Ibland så måste man bara bjuda på sig själv. Speciellt jag.

TONIGHT IM FUCKING U


Hancock

Satt nyss och kollade på Hancock, och förundras fortfarande hur grymt snygg han är! Will Smith, jag skulle kunna äta honom till frukost, lunch, mellanmål, middag va du vill.
Dregel

You're gonna go far

Dag 05 - Mina drömmar

Ju mer tiden går desto fler och nyare drömmar får vi. Vissa försvinner och andra består. Jag har aldrig haft någon livslång dröm, bara drömmar för tillfället. Okej, en dröm. Men den är som alla andras. När jag flyttar hemifrån och skaffar mig eget så vill jag som alla andra vara ekonomiskt oberoende. och NEJ, inte för de materiela eller för att kunna bo fint, leva lyx eller få köpa massa fina saker. Jag vill var ekonomiskt oberoende pga att jag vill syssla med det jag brinner för. Det jag älskar. Jag fullkomligt älskar att skriva och måla. Jag skulle lätt kunna sitta hela mitt liv med penseln eller skrivmaskinen. Men med allt så finns det ett .. men. Men det är ingenting jag kan klara av att tjäna pengar på. Knappt. Därför vill jag på något sätt skaffa mig pengar först. Jobba med någonting annat. Spara undan och sedan göra det jag älskar.
Det är en dröm för mig.

Hey Baby

Bild på från fotograferingen med christoffer.
OCH min underbara jacka. Jag är kär..

Välkommen hem till mig

Nu ska ni få se morgondagens mästarbuffe! Bilder kommer såklart när maten är klar. Men nu ska jag leka lite Halv åtta hos mig.
Förrätt:
Havets kärlek på runt båt med confitetad lök (löjromstoast)
Löjromstoast med confiterad lök
Varmrätt:
Bakad potatis med två moln. Indiskt och medelhavs. Serveras med vitlöksbåt och färgstark sallad. (bakad potatis med två röror)
Bakad potatis med två röror
Efterrätt:
Chokladdröm med hemliga cookies. Serveras med lime marinerade hallon. (chokladmousse)
Chokladmousse med marinerade hallon
Skojade till det lite med roooliga texter (hömhöm)

Dagens lookbook

H&M Tshirt, H&M Chinos, Vans Zapato Del Barco
for men. damn

God morgon!!

Godmorgon mina små fåglar. Just nu sitter jag och tar ut massa recept eftersom imorgon ska jag och mina systrar bjuda vår farmor på en tre rätters. Varför? Jo, för hon ställer alltid upp för oss. Nu är det våran tur att passa upp på henne och göra mat!
Förrätt: Löjromstoast
Varmrätt: Bakad potatis med två röror, kyckling curry och tonfisk
Efterrätt: Egen chokladmousse med limegardinerade hallon
Mums.

Din första instinkt är att springa

Dag 04 - Mina syskon
Vilka kan de vara? Jo jag har tre halvsyskon. Och sedan två "plastbröder". Plastbröderna och min yngsta syster är på min biologiska pappas sida. Alltså så träffar jag dem inte. Gjorde de väldigt mycket förut. Synd tycker jag eftersom det känns som om jag sviker Isabell, yngsta systern på min biologiska pappas sida. Det är inte hennes fel någonting och hon är 10 år. Hon är autistisk, och jag vet att hon vill träffa mig. Att hon pratar om mig. Så jag skickade henne en julklapp. Som jag fått höra att hon fullkomligt älskar. Konstigt nog vill jag ge allt för att leva upp till att vara den store systern hon drömt om eftersom hon inte har någon syster. Jag vill vara en förebild för henne och jag vill vara de personen som finns där för henne när hon mår dåligt och när hon mår bra!
Mina två halvsystrar som jag bor med heter Lovisa och evelina. Evelina är yngst och det är 6 år imellan oss. Därför kan det bli mycket bråk mellan oss. Hon kan vara väldigt aggresiv och använder gärna knytnävar och fötter. Så jag får akta mig. Men varje gång hon gör någonting ångrar hon sig och kommer tillbaka dagen efter och ger mig en stor kram. Lovisa, mittenbarnet, har alltid tagit steget ifrån och inte velat blandat sig i. Men när det väl händer någonting skriker hon som bara den! Hon är en gud på gymnastik och brinner för det. Ibland önskar jag, när jag ser henne, att jag skulle fortsatt med det jag också.
Jag älskar er, gullungar!

Sweet seventeen

Okejokej, jag fyller inte än! Men snart är det dax. Snart är jag ett år närmare fyllebråk på krogen, arbetslöshet och engångs ligg i parken i brist på egen lägenhet.
skämt osidå..
Jag fyller om ca. en månad så varför inte börja i tid med hela cirkusen! Lika bra det. Tänkte att ni ska få se min önskelista.
1. En iphone 4. Helt klart.. går runt med min systers rosa sony ericsson! så behöver verkligen en ny! Så tycker vi kör på en iphone!

2. Hugo Boss Sunset. Jag är kär. Jag luktade mig fram lite eftersom jag behöver en ny parfym och blev blixt förälskad i denna ljuuuva doft. Underbart!

3. I sättning av hårförlängning. Så jag slipper allt det här med kanter, vara rädd att det syns o liknande. Så hoppas på att få långt fint hår som sitter fast!

Annars önskar jag mig smycken, tex fler berlocker till mitt pandora armband och fler söta armband.
Fast det är ju inte så att jag tackar nej till lite extra cash i fickan!

Please be my candyman, sugarboy, everything

Känns som om mitt hjärta ska hoppa ur bröstet på mig. Det har inte dunkat såhär hårt på evigheter. Vet knappt vart jag ska ta vägen.
Jag vet, det är så fel att känna så nu. Det är så fel det kan bli. Men jag älskar det.

Dagens lookbook

Everything Is From Vintage
Bohemian Dress From Thrifted, Pocahontas Boots From Thrifted

Godnight lovers!

Nu ska jag lägga mig och drömma små söta drömmar om dig!

Always stand tall

Dag 03 - Mina föräldrar

Ahh, inte som alla andra. Min mamma heter Maria och min ... pappa..? Enligt mig har jag två pappor. En som jag är bunden endast biologiskt sett och en som jag har verkliga band med. Band som innehåller tillit och kärlek. Det finns en hel drös historier och saker att berätta, men väljer ut de viktigaste!
Min biologiska pappa svek, ljög och lämna mamma själv med mig. Det gick två år (jag skulle fylla 3) sedan träffa min mamma henrik. Hon trodde henrik skulle göra samma sak och var rädd. Rädd för att han skulle lämna henne. Hon var rent utsagt förjävlig. Men henrik stanna. Äkta kärlek. Min biologiska pappa anade detta och bad om att få ha mig hos sig varannan helg. och så blev det. Jag levde i missär. Min mamma förstod detta och tog det till rätten. Hon fick ensam vårdnad om mig. Det gick år innan han hörde av sig. Jag var sårad och så jävla arg på honom. Önska att jag kunde slå och slå och slå på honom. Men visste att det inte skulle tjäna någonting till.
Under hela denna period var det min mamma och henrik som stöttat mig genom allt svårt. Det var henrik som gav mig tröst när jag var ledsen.. inte min biologiska pappa. Det var henrik som såg mig växa upp. Henrik förtjänar min kärlek 8234567897654 gånger om. Eftersom han alltid funnits för mig.
Min mamma likaså, hon visste alltid förut när jag var ledsen, när jag var glad osv. Men det har dämpats.. vi har glidit ifrån varandra lite. mest för att jag blivit äldre. gjort dumma saker, lärt mig hålla allt för mig själv. Glömt bort hur underbart skönt det är att lätt på hjärtat.
Men jag älskar er Mamma och Pappa(Henrik alltså)
och jag vet att ni får höra det allt för sällan.
Men jag skulle inte vara någonting utan er.

Novelltävling

För er som inte vet så är jag med i en novelltävling om barns rättigheter. Tävlingen är tyvärr avslutad. Men den handlade om att skriva och inspireras av ord, bild och musik. Där De olika alternativen höll ihop. De olika orden var utveckling, frihet, rättvisa och värdighet. Och då de var olika bilder och musik till orden. Jag valde utvecklig och frihet. Ni kommer få ett smakprov av min novell senare då tävlingsresultatet är ute eftersom novellen inte får ligga ute innan!
Priserna till tävlingen är att man får bidra till handlingen till en opera som har premiär 2014.
1:a pris är en iPhone 4
2:a-10:onde pris är biocheckar
Eftersom jag behöver en ny telefon så är det ju iallafall värt ett försök.
Lite humor.. min mamma tänker skjutsa mig 80 mil upp till umeå om jag vinner första pris, har hon lovat. DET ÄR KUL DET. Varför? Jo, för hon är inte van vid trafik, hon blir trött och orkar inge mer efter en timmas åktur.
Så bara för det skulle jag vilja vinna så min mamma kan stå o gapa och hata sig själv för att hon lovade mig någonting sådant!
höhö :D
Värdighet Ill: Frida Hammar
http://www.minabibliotek.se/default.aspx?id=126729

Happy Birthday

Hejhopp mina kära läsare. Jag vet att jag är dålig på uppdatering under dagen men det är för jag har en dålig mobil OCH har inte haft tillgång till datorn under de senaste dagarna. Men jag fyller snart år så hoppas på att få en iphone så jag kan uppdatera oftare. Inte för att jag måste utan för att jag vill! det är ju rooligt..
typ..
Haha ne, men har haft en trevlig dag. Fint väder också, ellerhur? Var och firade min mosters man, som fyller 38! Grattis grattis. Han fick spa och massage av oss! Skulle tagit den själv och sprungit för mitt liv.. behöver det..
Träffade mina otroligt söta kusiner också. Avgudar de små sötnosarna, vill bara äta upp dem. Skulle kanske funka, om jag använde lite grädde till.
Oskar, 5 år
Hanna, 3 år

Miss u my little syrian



Someone who make me feel like im the only girl in the world

Dag 2 - Vad kärlek är för mig
Om någon sett så har jag redan lagt upp en låång text här på bloggen. Och allt jag skrivit med är kärlek för mig. Här får ni den igen.
Om tiden går alldeles för fort när vi är tillsammans 
Om tiden går alldeles för långsamt när vi är ifrån varandra

Någon jag velat dela det förfluta med
Någon jag delar nuet med
Någon jag vill dela framtiden med

Skrattar när jag gör bort mig
Skrattar med mig lika mycket som du skrattar åt mig
Som vet att du kan skämta om mig och utan mig
Men på samma gång inte glömma bort en komplimang
Som inte glömmer att några få ord kan lysa upp min dag

Att du vet att du är lika mycket fri som du är min

Någon som gillar mig för mina bra sidor
Någon som gillar mig för mina brister
Någon som gillar mig för den jag är

Som ställer upp
Som lugnar mig
Som förstår mig
Som ger mig energi
Som gör mig varm
Som ger mig den sista knuffen i rätt riktning
Som ger mig tröst om jag går i fel riktning
Någon som gör mig lycklig
Någon som jag gör lyckig

När du vet att jag alltid har dig i mina tankar
Medvetet, omedvetet
När jag lyser upp din dag med mina ord
När jag berättar hur underbar du är
När du förstår hur mycket du betyder för mig 

När bråka inte betyder någonting
När bråka betyder att vi är rädda för att förlora varandra
När bråka bara är ett ord

Någon som säger att jag är vacker även om jag är nyvaken
Någon som inte är rädda att kyssa mig inför sina vänner, familj eller främlingar
Någon som inte skäms för att säga att det är jag som är din flickvän

Kritiserar mig för att jag ska förstå
Förlåter mig för mina misstag
Förlåter mig för mina hjärnspöken 

Som litar på mig lika mycket som jag litar på dig
Som ser de ljusa stunderna framför de mörka
Som förstår att jag vill ha dig nära,
Även om det bara är att hålla varandras händer 
Även om det bara är att låta mina fingrar röra din hud

Som får mig att le
Som får mig att skratta
Som får mig att gråta
Som får mig att längta, sakna och förundras
Förundras om du gör likaså?

Någon som förstår att någonting blir tomt inom dig om jag försvinner
Någon som vet att du stulit en bit av mitt hjärta
Omedvetet en bit av min själ
Någon som erkänner att jag stulit en del av dig, av ditt hjärta, av din själ

Någon vars namn alltid cirklar runt i mitt huvud

Någon som med tiden kan viska tre  betydelsefulla ord i mitt öra
När jag med tiden kan viska tre ömtåliga ord i ditt öra
Någon som tillslut kan ropa ut det för världen
När jag tillslut ropar ut det för världen
Kärlek för Emma Sundin är någonting/någon som gör dig fulländad. Som fyller ut den där sista tomheten.

FACE THAT

Sorry för jättedålig uppdatering men har varit iväg och fotat och lekt med två idioter. Felix och albin som kostade mig en munk, en halv cola och iskalla fötter. De lovade mig ett fotbad.. men tror ni att man fick det? Icke
Fotograferingen gick bra, är jävligt ovan bara så blev lite sådär! HAHA men några bilder av 300 hoppas man blir kanon. Finns bilder på den nya jackan också, så det kommer komma upp lite bilder på bloggen så småningom. Christoffer fixar och trixar lite med dem.
Annars har dagen varit lugn och jag har ätit liiiite för mkt. Mätt hela dagen typ.. bra men inte bra för mår illa

Look book . nu

Collection B Leather Jacket, Forever 21 Dress
H&M, Tally Weijl Necklaces, Romwe Tights From Www.Romwe.Com, Fur Bag, Black Chiffon Shirt From Www.Clubcouture.Cc
inspiration

Never say never

Såå nu är jag hemma efter ett pass Core! blev inte Bodycombat, eftersom de hade ändrat tiden idag och min buss var seg som bara den. Det tar tydligen 15 min att köra tre hållplatser har jag hört. Men träning blev det iallafall. Så känner mig lagom mör i rygg och mage nu. Skulle behöva lite massage tycker jag. Någon frivillig?
Jag tycker personligen att jag är värd en godisbit nu, så ska öppna en påse surt o blandat. Mitt favoritgodis! Eftersom choklad inte är godis utan choklad är choklad så är surt o blandat min favvogodis!
Ska nog fundera lite över vad jag ska ha på mig imorgon på fotograferingen. hmmm..
PLUS gott folk, att jag ska köpa jackan imorgon ist! FÖÖR BRA. My love.

PLUGGG

Nu sitter jag och greken på Örebros stadsbibliotek för att plugga. Eller hon pluggar matte och jag fixa lite med bloggen! Mycket roligare tycker jag iallafall. Fast hon stör mig med massa babbel om grekiska ord. Typ OKEJ kommer ifrån grekiskans OHKEJ som betyder Allt väl..
Typ okej...
OCH nu snackar hon om att kineserna är billiga och att dom tar alla jobb.
Men aja snart ska jag iväg och gå på ett pass Bodycombat. Så ska jag svetas lite och släppa ut all ilska. Men vi höres efter!
ni får en sommarbild att dregla över sålänge

Godmorgon

Rubriken säger allt! Ne, just nu gör jag mig iordning lite. Jeans och en enkel topp och en hästsvans på det. Neutral sminkning kör vi på också! Pretekt för att plugga! Ja ska dra mig upp på stan om en halvtimma till min praktik och sedan ska jag till SPIRITE för att hänga undan min jacka igen. Vill inte att någon annan snor den...
Så ska försöka kompromissa med kassörskan o så om hon kan hänga undan den till fredag. Värsta fall får den hänga kvar i affären. OCH DET TOLERERAR JAG INTE. ja ska göra kaos med den som tar jackan..
AJA, senare ska jag iväg o plugga med min grek. Trevlans säger jag, eftersom jag behöver få massa saker gjort..

Hoppar på de lustigas tåg

Dag 1 - Vem är Emma?

Det undrar jag också ibland. Men det jag vet helt säkert är att jag är en nästintill normal tjej. Menar vem är helt normal? Det vore bara onormalt att vara normal, men då är man ju onormal.. så end of story! Nej, men jag är ett vårbarn på snart 17 år. Har gått från den halvt mobbade, osäkra och blyga tjejen i beigea manchester byxor, kastrullklippning och glasögonen på sne till att vara den självsäkra tjej jag är idag. Varför? Jo, kan bero på att jag gått igenom mycket. Alla ganska världsligga saker, ja! Men det var de händelserna som byggt upp mig. Därför kan jag idag säga vad jag tycker utan att känna att det är pinsamt, obekvämt eller att jag sagt fel sak.
Annars i sin helhet är jag en mycket kreativ person som älskar att leka med fantasin. Måla, fota och skriva är saker jag idag brinner för. OCH någonting jag tar vara på och låter växa större!
Jag är en ganska spontan människa nuför tiden. Förr var jag tråkig.. kan jag erkänna. Men nu släpper jag loss och älskar att göra roliga, konstiga och galna saker! Likaså agerar jag på ett annat sätt. Jag är livfull och pratar gärna på om gud vet inte vad!
Det mina kära läsare är jag, i korthet


Drömvårjackan!

jag har äntligen hittat min älskling. Och hon blir min på fredag för endast 699 kr!
Love too uu

New nails

(ursäkta suddig bild, tagen med min ascpdåliga mobil)
Mina nya naglar som dödar! Är fett stolt som gjorde dem själv. Smartaste skulle va om dem sponsrade mig, haha! Köper minst ett kit i månaden. Så börjar få kläm på det här nu, fast inte om man sitter astrött 2 på natten och försöker fixa.
Det absolut dåligaste var att min far försökte få mig att skala potatis. Men såklart så lyckades han också. MEN DESSA HÄNDER ÄR INTE GJORDA FÖR POTATIS SKALNING.. bokstavligt. Så min ena hand svullna upp för en stund:(

Tattoo

är starkt inne på att göra denna. Den är fullkomligt underbar, och fjäders skulle i mitt fall stå för frihet och vara en symbol för min mormor!
eller..
där det ska stå Prefiero Morir De Pie Que Vivir Arrodillada
som är latin för (på ett ungefär) It's better to die upon your feet than to live upon your knees
ett sånt underbart latinskt citat!

Nu till lite failade tattoos, enligt mig iallafall! Förstår inte varför de vill ha det som hugget i sten på kroppen? Det är ju fullkomligt ifrån vettet! Tänk senare när de är gammal o har konstiga tattoos inristade överallt på kroppen. Skäms man inte?
typ wtf?

Cant stop smiling


u make me feel like i'm the only girl in the world

Mina (få) kära läsare


Detta händer just nu!

tänkte fixa naglarna lite, måste vara lite "vår"fin tänkte jag. hmm
Och lite fin inför torsdag, då jag och christoffer ska ha lite roligt framför kameran!
wiiihooo!

My valentin!

Testar att blogga ifrån mobilen, känns lite konstigt. Men ja måste ju eftersom annars blir det ingen skrivet förens i kväll! Och det vill vi ju inte ska hända. Aja jag har gått på stan nästan hela dagen och hittat massa vårkläder jag vill ha! Tex en helt underbar vårjacka ifrån spirit! Gash jag älskar den! Menmen det kommer lite bilder senare idag! Nu har jag ätit lite choklad och väntar på att min prins kommer ridande på en vit springare och ger mig en härlig alla hjärtans dag kyss! Hihi drömma kan jag iallafall!

The Coffee

Imorgon påbörjas praktiken på The Coffee vid Sf. ÖREBROO.. så jag inte får massa fans från andra städer som tror att jag är där. Måste ju vara tydlig!
Haha ne, humor. Börjar bli lite kvällsflummig!

True Story

Hemkommen ifrån bion! Är riktigt trött just nu och vill bara somna. Har en nybäddad säng o nystädat rum. Känner mig extra duktig som har åstakommit allt detta själv. Även fast deet kändes skit o genomföra det..
Jaja, vi var och kollade på 127 hours! En film baserad på en verklig händelse. En bergsklättrade som inte berättar att han ska iväg o klättra. Så fastnar han nere i en spricka o kommer inte loss. Hela handen är fastmosad mellan klippväggen och en sten! och där sitter han fast o kan itne kommunicera med någon!
LÄSKIIIGT! haha neee men det var kul o träffa människan! (alex alltså) var ett ta sen:D

Bio

Nu ska jag tagga iväg till bussen! o möta upp alex, så ska vi pååå 127! YEY
Asskul alltså, och länge sen man såg honom! menmen!

En dröm som jag hoppas går i uppfyllelse!


dagens outfit!

byxor - gina 299:-
Stickad tröja - 249 :-

Kan det vara så svårt!

FÖRIHELVETE LOGGA IN PÅ FACEBOOK! BLIR TOKIG, AAAARGHHHHHHHHH
Jag och hanna planerar in en liten tripp till västerås snart. Ska festa loss med lite piloter hade vi tänkt!

5 metoden

För er där ute som är intresserade att gå ner i vikt och bygga muskler! Då ska ni följa 5 metoden!
Detta är ett inlägg ifrån min förra blogg, som jag tror är ganska intressant att ta upp igen! Många som frågat om det!

Ät alltid 5 gånger per dag. Det värsta du kan göra är att skita i och äta, för det mår inte kroppen bra av. Och när jag säger 5 gånger per dag menar jag inte 5 lunchar. Utan lagom. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Och ät lagom portioner och tryck aldrig ner mer mat än va du orkar. Du ska vara lagom mätt när du ätit.

Ät 5 frukter/grönsaker per dag. En per måltid. Frukt och grönt är bra för din kropp och håller dig frisk och du får inte lika lätt det där sötsuget! Vissa frukter, tex apelsin och kiwi, innehåller C-vitamin som är bra för imunförsvaret. 

Motionera 5 gånger i veckan. Det spelar ingen roll hur du motionerar, det räcker med en promenad efter maten, bara du håller dig igång! Gärna att du gymmar eller springer 2 gånger i veckan också. Motion är viktigt för dig, men det visste du nog redan. Du bränner kalorier och håller din kropp frisk och iform.

Var 5:te dag får du "fuska". Då får du unna dig någonting onyttigt. Du ska inte känna skuldkänslor för det heller, jag lovar dig att det blir mycket godare om du känner att du är värd det! Men inte för mycket av det goda bara, så du kommer in i den onda cirkeln igen och struntar i att motionera och äta bra nästa dag. 

Du ska göra detta kontinuerlligt i 5 veckor. Som det står alltså, varenda dag i 5 veckor ska du utföra det över och jag kan lova dig att din kropp kommer må mycket bättre och du kommer få en kropp du själv är nöjd över. Denna metod används av kändisar och fungerar. 

5 steg till en friskare kropp

Förstår du nu varför det kallar 5 metoden ? hihi bra!

Apropå ingenting

IM FREEE
Betyder på svenska ( i korthet ) =
Jag är fri att göra vad faaan jag vill. Inga jävla plikter och inge mer må dåligt! Jag orkar inte sitta o må dåligt över att ge så fucking mkt och inte få någonting tillbaka!
OCH jag mår så grymt bra att jag vill gråta. Vill släppa ut allt och börja om igen. Få ut all ilska och alla sorgsna minnen och ge plats för glädje, lycka och kärlek! Vill känna mig älskad!
Problemet är att jag har att välja på fyra olika vägar. Jag står i mitten av en korsning och vet inte vilket håll jag ska åt. Fyra möjligheter, fyra platser och personer att möta och jag vet inte vilken väg jag ska ta.

Hemligt möte?

Nja, är inte så säker på det. Men jag är smått förvirrad. Ena sekunden är vi fiender som stirrar stint på varandra på bussen, som inte vill ha med varandra på klassträffar och som har sagt upp all kontakt med varandra sedan snart ett år tillbaka.
Sedan får man bara en känsla av att man vill kunna hälsa på bussen, hänga med varandra på tex klassträffar och höras av ibland.
Sååå då är jag duktig o ( som det cyber samhälle vi är ) lägger till honom på fb.. och VIPPPPSSS så ska vi på bio. Se på den ni.
Ja, jag vet .. jävligt dumt gjort alltså.. för han har gjort mig så illa så illa att det känns som jag fortfarande har ett öppet sår i hjärtat. Så ont att jag ibland undrar hur det skulle varit nu... OM .. det är ett farligt ord vi inte borde lärt oss som små. OM= tillbakablickar som önskar att det vore likadant nu, och OM det hade varit lika underbart NU.
Men jag vill inte tillbaka. Jag vill leva nu! och NU känner jag att det är så otroligt dumt gjort att slarva bort en person som betytt så otroligt mkt, och som fortfarande gör.. fast låångt inom mig!
Sååååå därför .. ska jag på bio imorgon! :)

Reload

Engelskakungen!
Min helg har varit fullkomligt död. Jag menar det. Har inte hänt ett skit.
Varför kan man fråga sig? JOOO, för jag skulle träffa en som jag trodde var chill. MEN när folk inte äns låter en sitta på toa eller duscha utan att undra vart faaen tog du vägen.. då rinner bägaren över.
Blir irriterad på folk som inte ger mig space utan är på, på, på, på, på heeeeela tiden.
Visst jättegulligt ibland. Men har jag sakt ja till att umgås i helgen så menar jag det verkligen. Jag har ju inte direkt ändrat mig på bara några minuter. sååå sluuuta bara fråga hela jävla tiden hur blire då? ska vi vara? sa du att du kunde?
blää
Positivt med helgen: Myst för mig själv som jag verkligen behövt. Så det har varit träning, godis och film! + massa duschar och badkars besök!
YEY, så inför imorgon är jag en helt ny människa!

RSS 2.0